SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA

PRADŽIA
MOKYKLA
ADMINISTRACIJA
PASLAUGOS
PASIEKIMAI
PEDAGOGAI
VEIKLA
KONTAKTAI
GALERIJA

„ŠAUNIAUSIEJI 2017 m. LIETUVOS GAMTININKAI“

Išvyka į Molėtus
   Išrinkti šauniausieji 2017 m. Lietuvos gamtininkai! Spalio 13 d. Lietuvos edukologijos universiteto gamtos, matematikos ir technologijų fakultete vyko respublikinis mokinių gebėjimų konkursas „Lietuvos gamtininkas“. Šiais metais į renginį buvo pakviesti 54 I-ąjį konkurso atrankos etapą laimėję 5-8 klasių dalyviai iš visos Lietuvos. I-ajame konkurso etape dalyvavo 193 mokiniai.
   Visus, atvykusius į II-ąjį konkurso etapą, pasveikino ir sėkmės linkėjo Lietuvos edukologijos universiteto gamtos, matematikos ir technologijų fakulteto prof. dr. Virginijus Sruoga ir LMNŠC gamtinio ir ekologinio ugdymo skyriaus vedėjas Almantas Kulbis.
   Po sveikinimo kalbų „Lietuvos gamtininko“ konkurso dalyviai dalyvavo prof. habil. dr. Jono Rimanto Stonio ir doc. dr. Arūno Diškaus paskaitoje „Ką reiškia būti gamtininku?“. Pasibaigus paskaitai, 5-6 klasių ir 7-8 klasių mokiniai pasitikrino žinias, vykdydami įdomias praktines ir teorines užduotis, o mokytojai pagilino žinias, dalyvaudami edukacinėje programoje.
   Konkurso nugalėtojai, sėkmingiausiai atlikę užduotis, buvo apdovanoti LMNŠC diplomais ir rėmėjų dovanomis. Semeliškių gimnazijos 6 klasės mokinė Miglė Bartasevičiūtė 5-6 klasių mokinių grupėje užėmė garbingą III-ąją vietą.


Elektrėnų sav. Semeliškių gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui ir biologijos mokytoja A. Dzikevičienė