SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPCIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

ŠAUNIAUSIŲJŲ PAGERBIMO ŠVENTĖ SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJOJE

Išvyka į Molėtus
   Smagu laukti artėjančių atostogų, artėjančios vasaros, gera ištarti padėkos žodžius mokytojams ir mokiniams, šiais metais dalyvavusiems olimpiadose, konkursuose, varžybose.
   Gegužės 11 d. Semeliškių gimnazijoje vyko jau tradicija tapusi Šauniausiųjų pagerbimo ir apdovanojimo šventė. Direktorė I. Adomėnienė bei pavaduotoja ugdymui A. Dzikevičienė pasveikino šventės dalyvius, padėkojo už svarų indėlį, garsinant gimnazijos vardą. Įteikė padėkas, diplomus įvairių olimpiadų, konkursų laimėtojams, sporto varžybų nugalėtojams.
   5-12 klasių mokiniai buvo apdovanoti už dalyvavimą lietuvių kalbos ir literatūros, matematikos, užsienio kalbų (anglų, vokiečių, rusų), biologijos, geografijos, technologijų olimpiadose, įvairiuose konkursuose, sporto varžybose.
   Padėkomis buvo apdovanoti ne tik mokiniai, bet ir dalykų mokytojai: J. Lėlienė, T. Seržantovič, I. Rastorgujeva, P. Liperskis, A. Dzikevičienė, A. Kieliūtė, M. Rašimienė, J. Gudeliūnas.
   Šventės dalyvius linksmino jaunieji atlikėjai - Fleitų neformaliojo švietimo būrelio nariai, vadovaujami A. Mangirdo. Šoko pradinių klasių Šokių neformaliojo švietimo būrelio šokėjai bei merginų šokių grupė, kurią šokio paslapčių moko vadovė V. Mangirdienė.
   Vasara jau ruošiasi išskleisti sparnus, pakviesti mokinius poilsiui, pramogoms, darbams. Rudenį, įgiję jėgų, motyvacijos, visi sugrįš, priims naujus iššūkius ir stengsis juos įveikti.
   Tegul neblėsta noras ieškoti, skaityti, domėtis, tobulėti, o įgytas žinias pritaikyti gyvenime.

Nijolė Ustilienė