SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Mokslo metų užbaigimo šventė „Sveika, vasara!“

Išvyka į Molėtus
   Štai ir prabėgo dar vieneri mokslo metai! Birželio 8 d. pradinių klasių mokiniai ir jų tėveliai rinkosi į tradicinį mokslo metų užbaigimo renginį „Sveika, vasara“. Renginio organizatoriai, trečios klasės mokiniai su mokytoja Daiva Šareikiene stengėsi, kad ši diena ketvirtokams būtų neužmirštama, nes jie įveikė pradinio ugdymo pakopą ir jau rudenį išsibarstys po gimnazijos kabinetus.
   Renginio vedantieji kvietė sveikinimo žodžius tarti gimnazijos direktorę Astą Dzikevičienę, kuri įteikė ketvirtokams padėkas už sėkmingai įveiktą pradinio ugdymo programą. Su nuotaikingais, vasariškais linkėjimais į sceną kopė pirmos klasės mokiniai, vadovaujami mokytojos Dalės Rakauskienės, antrokai su mokytoja Vaita Vitkauskaite dovanojo poezijos posmus ir spalvingą šokį, paruoštą mokytojos Vitalijos Mangirdienės. Šventinę nuotaiką tęsė trečiokai, vadovaujami mokytojos Daivos Šareikienės. Ketvirtokai su klasės vadove Jane Rusakoviene eilėmis dėkojo visiems , lydėjusiems ketverius metus, skambėjo dainos ir nuotaikingos akordeono melodijos. Sveikinimo žodžius pirmai mokytojai tarė ir mokiniai, ir jų tėveliai. Trečiokams iškilmingai buvo įteiktas simbolinis pradinio ugdymo raktas. Nuo šiol jie tapo pradinio korpuso šeimininkais ir įžengė į baigiamąją klasę.
   Gimnazijos direktorė pasidžiaugė visų mokinių mokymosi pasiekimais ir kiekvienam įteikė padėkas. O trečiokų atliekama finalinė renginio daina „ O, mes vaikai , o mes pasaulis“ skambėjo ir vaikų, ir jų tėvelių lūpose. Vaikai- mūsų ateitis, visas mūsų pasaulis! Telydi vasarą gera nuotaika, įdomūs kelionių maršrutai, tešviečia taikus vaikystės dangus!
   Nuoširdžiai dėkojame 7 klasės mokiniams Kristupui Dzikevičiui, Aurimui Markevičiui , Vilmantui Kozėllai, Rokui Krivičiui, Alvitai Nastulevičiūtei, Ugnei Šturo ir Kamilei Aleškevičiūtei už pagalbą organizuojant ir vedant renginį.
   Linkime visiems saugios, įspūdžių kupinos vasaros! Iki susitikimo rudenį!


Daiva Šareikienė