SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Paskutinio skambučio šventė

Išvyka į Molėtus
   Birželio 27 d. gimnazijoje nuaidėjo paskutinio skambučio šventė, kurią organizavo 9 klasės mokiniai.
   Susirinkusiuosius pasveikino mokyklos direktorė Asta Dzikevičienė, palinkėdama saugios ir turiningos vasaros, gero poilsio. Direktorė kartu su direktorės pavaduotoja ugdymui Nijole Ustiliene išdavė pagrindinio ugdymo programų baigimo pažymėjimus gimnazijos II klasės moksleiviams ir aštuonių klasių baigimo pažymėjimus aštuntokams. Taip pat moksleiviams įteikė diplomus, padėkas už dalyvavimą konkursuose, olimpiadose, už gerą mokymąsi, aktyvią visuomeninę veiklą.
   Sveikinimo žodį tarė pavaduotoja N. Ustilienė, II klasės auklėtoja Eglė Matonienė, pradinių klasių mokytoja Daiva Šareikienė. Mokytojams padėkojo aštuntokai ir dešimtokai, bendramoksliams palinkėjo gražios ir spalvingos, įdomios vasaros.
   Renginio metu koncertavo akordeono klasės absolventas Dominykas Nastulevičius, grupė NIHILITH, devintokai sušoko žaismingą šokį, Miglė Ašmenaitė paskaitė savo eilėraštį, kitų poetų eiles. Dešimtokams prabėgusius metus priminė apie juos paruoštos skaidrės. Paskelbę išradingas ir charakteringas metų nominacijas devintokai įteikė po dovanėlę savo vyresniesiems draugams. Pabaigoje jų pradinių klasių vaizdinės medžiagos fone kartu sudainavo juos jungusią ir jungiančią bendrą dainą „Truputį laimės“.
   Šilta ir graži šventė parodė mokyklos bendruomenės vienybę, susitelkimą, dėmesingumą. Buvo pasidžiaugta mokinių pasiekimais. Mokslo metai išlydėti iki rudens.


Kristina Bačiulienė