SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

„Pirmyn į savo laisvą, gražią, nepakartojamą nuostabią rytdieną!“

Išvyka į Molėtus
   Birželio 1 d. įvyko Paskutinio skambučio šventė, apvainikavusi IX-osios gimnazijos laidos atsisveikinimą su mokykla. Prieš oficialiąją renginio dalį abiturientai dalyvavo pamokoje, kurią netradicinėje erdvėje - Semeliškių Nestrėvančio ežero paplūdimyje pravedė klasės vadovas Povilas Liperskis. Apie atvykimą į šventę paskelbė abiturientiškai papuoštų automobilių signalo garsai ir Semeliškių gimnazijos mokinių palaikymo šūksniai bei aplodismentai.
   O skambant paskutiniam skambučiui, į gėlėmis pasidabinusią aktų salę, dvyliktokus ir jų klasės vadovą atlydėjo pirmokai su mokytoja Dale Rakauskiene. Absolventų pasveikinti atvyko ir daug gražių sveikinimų žodžių negailėjo ne tik gimnazijos direktorė Asta Dzikevičienė, pavaduotoja ugdymui Nijolė Ustilienė, pirmoji mokytoja Janė Rusakovienė, tėvų atstovė Giedrė Gudeliūnienė, klasės vadovas Povilas Liperskis, mokytojai, mokiniai, bet ir Elektrėnų savivaldybės atstovai: Elektrėnų sav. meras Gediminas Ratkevičius, vicemerė Inga Kartenienė, švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Džeraldas Dagys, vyriausioji specialistė Jurgita Pašvenskaitė. Sėkmės ir palaiminto ateities kelio linkėjo Semeliškių šv. Lauryno parapijos klebonas Gediminas Mieldažis.
   Dvyliktokai tarė padėkos žodžius gimnazijos bendruomenei, o ypač dėkojo mokytojai Onai Bukinienei, nuo 5 klasės su mokiniais atradusiai šiltą ryšį ne tik matematikos pamokų metu, klasės vadovui Povilui ir visiems dovanojo romantišką valso šokį bei paliko IX abiturientų laidos prisiminimą - gimnazijos kiemelyje pasodino medelį. O renginio pabaigą paskelbė moksleivių roko grupė ,,Nihilith“, kuri su trenksmu išlydėjo abiturientus į laisvą, gražų, nepakartojamą rytdienos kelią ir palinkėjo ,,sutriuškinti“ valstybinius brandos egzaminus.


11 kl. mokinė Viltė Bielskytė