SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPCIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Mokslo metų užbaigimo šventė Semeliškių gimnazijoje

Išvyka į Molėtus
   Dar vieneri mokslo metai užvėrė mokyklų duris, kviesdami trumpam pamiršti suolus, vadovėlius ir giliai įkvėpti vasaros karščiu, pramogomis, atostogomis kvepiančio oro.
   Birželio 15 dieną skambutis sukvietė Semeliškių gimnazijos mokinius, mokytojus ir tėvelius į tradicinę Mokslo metų užbaigimo šventę. Šventės dalyvius sveikino gimnazijos direktorė Irena Adomėnienė ir įteikė padėkos raštus gerai ir labai gerai besimokantiems mokiniams, įvairių konkursų, varžybų laimėtojams, dalyviams.
    5 klasės mokinė Livija Klimovičiūtė ir 6 klasės mokinė Miglė Bartasevičiūtė dovanojo pianinu atliekamus kūrinius, akordeono melodija džiugino 5 klasės mokinys Dominykas Nastulevičius. Šoko gimnazijos merginų šokių grupė, vadovaujama Vitalijos Mangirdienės. Šventės organizatoriai, 9 klasės mokiniai, atliko nuotaikingą dainą „Mūsų linksmas gyvenimas”, paskelbė taiklias dešimtokų nominacijas ir įsegė nominacijų patvirtinimo ženkliukus.
   Pagrindinio ugdymo kelionėje dešimtos klasės mokinius lydėjo klasės vadovė Jolita Lėlienė. Ji pasveikino auklėtinius dešimtos klasės baigimo proga ir padovanojo raudonas, šilumą spinduliuojančias širdis. Tai meilė ir šiluma, sukaupta per šešerius bendravimo metus. Pirmoji mokytoja Daiva Šareikienė įvardijo dešimtokus kaip ramiausią, savo mokytą klasę ir taip pat įteikė kompaktinius diskus su įamžintomis pradinių klasių akimirkomis. Įvairūs vaikų gyvenimo tarpsniai yra svarbūs tėveliams. Šventėje jie džiaugėsi, sveikindami savo atžalas, įveikusias pagrindinio ugdymo pakopą, įteikė saldžias dovanas. Šventės pabaigoje dešimtokai dėkojo mokytojams, dainuodami dainą apie atostogas, įteikdami simbolius, reikalingus ir atostogoms, ir kasdieniniams darbams.
   Renginio organizatoriai linkėjo saugios, linksmos, turiningos vasaros ir prasmingų atostogų, nes mokymasis sunkus ir atsakingas darbas, tad reikia gerai pailsėti.

9 klasės vadovė Snieguolė Klimovičienė