SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Mokytojų diena Semeliškių gimnazijoje

Išvyka į Molėtus
   Spalio 5 dieną Semeliškių gimnazijoje buvo minima Mokytojų diena. Gimnazijos mokiniai sveikino ir gėlių žiedus dovanojo savo klasių vadovams bei mylimiems mokytojams. Tradiciškai šventę organizavo dvyliktokai. Nuskambėjus skambučiui, pirmos pamokos metu, dvyliktokai sveikino kiekvieną mokytoją , dovanodami prasmingus žodžius ir suvenyrus su nominacijomis. Taip pat abiturientai turėjo galimybę pasijausti jaunaisiais mokytojais. Tad antrą, trečią ir ketvirtą pamokas jie vedė 8- 11 klasėms.
    Gimnazijos direktorė Asta Dzikevičienė ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Snieguolė Klimovičienė sveikino mokytojus, apdovanojo padėkos raštais bei saldžiomis gėlių puokštėmis mokytojus, švenčiančius pedagoginius veiklos jubiliejus: Meilutę Rašimienę – 35 metų, Povilą Liperskį – 35 metų, Onutę Ročienę – 40 metų, Janę Makauskienę – 40 metų. Padėkos bei saldžios dovanėlės už aktyvų dalyvavimą pedagoginėje veikloje, gimnazijos, savivaldybės ar respublikos mastu buvo įteiktos mokytojoms: Nijolei Ustilienei, Daivai Šareikienei, Aušrelei Kieliūtei. Gėlių puokštėmis apdovanotos mokytojos, kurios šiemet įsiliejo į gimnazijos kolektyvą – Laura Stankaitienė – technologijų mokytoja ir Asta Arbačiauskaitė–Dijokienė – anglų kalbos mokytoja. Technologijų pamokų metu mokiniai, kartu su mokytoja L.Stankaitiene, kiekvienam mokytojui pagamino ir dovanojo suvenyrus- obuoliukus.    Šiemet pirmą kartą, vadovaujantis Elektrėnų savivaldybės mokytojų skatinimo ir apdovanojimo nuostatais, viena gimnazijos mokytoja buvo teikta skatinti ir apdovanoti. Nijolė Ustilienė buvo pakviesta į renginį ir apdovanota Elektrėnų savivaldybės mero padėkos raštu ir pinigine skatinimo dovana.
   Viso gimnazijos mokytojų kolektyvo vardu, dėkojame lietuvių kalbos ir literatūros mokytojai Jolitai Lėlienei, kuri suorganizavo išvyka į Alytaus miesto teatrą. Tarptautinės Mokytojų dienos proga, mokytojai turėjo galimybę pamatyti režisieriaus M. Jančiausko spektaklį „Vaidina Marius Repšys“.
   Mokytojų diena buvo kupina gražių emocijų ir nuoširdžiausių linkėjimų mokytojams . Kantrybės, tvirtybės ir išminties pedagogams padedant jaunajai kartai nelengvame pažinimo kelyje!


Asta Dzikevičienė Semeliškių gimnazijos direktorė
Snieguolė Klimovičienė direktoriaus pavaduotoja ugdymui