SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA

PRADŽIA
MOKYKLA
ADMINISTRACIJA
PASLAUGOS
PASIEKIMAI
PEDAGOGAI
VEIKLA
KONTAKTAI
GALERIJA

INICIATYVA: Mūsų Nepriklausomybei - jau dvidešimt penkeri!

Išvyka į Molėtus
    Kartu su Lietuva augusi karta – moksleiviai ir studentai – norėdami suvienyti jaunimą ir Lietuvos visuomenę, inicijavo akciją, skirtą 25 - ajam dabartinės mūsų valstybės gimtadieniui.
    Semeliškių gimnazijos bendruomenė taip pat dalyvavo šioje akcijoje: pynė trispalves draugystės apyrankes, išsakė savo linkėjimus Lietuvai.
    2015 - ųjų metų kovo 3 dieną gimnazijos II,VI klasių mokiniai bei mokytojos Vaita Vitkauskaitė, Nijolė Ustilienė vyko į Vilnių. Gimnazijos ambasadorių grupę išlydėjo direktorė Irena Adomėnienė ir Semeliškių kultūros renginių organizatorė Silvija Bielskienė.
   Pasipuošę pintomis, trispalvėmis apyrankėmis, gimnazijos atstovai aplankė iniciatyvoje dalyvaujančius muziejus: Lietuvos nacionalinį muziejų, Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmus. Nuvyko į Nacionalinę dailės galeriją ir nuvežė Lietuvai dovanų - 225 apyrankes. Jas užrišo ant specialiai šiai akcijai sukurtos Gediminaičių stulpų konstrukcijos.
   Ši iniciatyva suvienijo, subūrė bendruomenę. Juk patriotiškumo jausmas jaunimo širdyse ugdomas ne tik žodžiais, bet ir darbais, prasmingomis akcijomis. Dabartinės mūsų valstybės gimtadienį kiekvienam primins nupintos ir nešiojamos apyrankės, Semeliškių gimnazijos sveikinimas, surinko 1091 balsų.