SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Semeliškių gimnazijos jaunimo projektas „Prisėsk, pastovėsim“

Išvyka į Molėtus
   Svajonės tampa realybe. Nebijokime svajoti, nebijokime keistis! Juk svarbu ne tik patiems keistis, bet ir keisti savo aplinką, kurti gerbūvį.
   Pavasarį, balandžio 7 d. Elektrėnų savivaldybėje šurmuliavo jaunimo veiksmo diena. Renginio pradžioje vyko mokymai, paskaitos, kuriose jaunuoliai įgijo žinių apie projektų rengimą, jaunimo aktyvumą. Teorines žinias teko pritaikyti praktikoje. Elektrėnų, Vievio, Kietaviškių, Semeliškių mokinių komandos pristatė savo idėjas ir su komandų koordinatoriais kūrė projektus. Laimėjo Semeliškių gimnazijos jaunimo projektas ,,Prisėsk, pastovėsim‘. Gimnazijos teritorijoje esančios lauko klasės restauravimas-puiki dovana Semeliškių mokyklai, 2022-aisiais metais švenčiančiai 90-ies metų sukaktį.
   Šį projektą finansavo ir padėjo įgyvendinti Elektrėnų savivaldybės administracija, individualios medžio apdirbimo įmonės vadovas Kazimieras Šiaulys, UAB ,,Elektros pasaulis“ direktorius Valdas Dzikevičius, Semeliškių gimnazijos direktorė Asta Dzikevičienė, ūkio dalies vedėjas Antanas Buividavičius ir darbuotojai Juozas Taraškevičius, Albinas Apanavičius, Nikolajus Čedovičius. Ačiū Jums, mieli rėmėjai ir pagalbininkai! Jūs patikėjote jaunimo idėja ir ją pavertėte realybe!
   Nuoširdžiai dėkojame Elektrėnų savivaldybės jaunimo reikalų koordinatorei Neringai Pulauskienei už bendradarbiavimą, nuolatinę pagalbą.
   Projektas bus naudingas ne tik Semeliškių gimnazijos mokiniams, bet ir visai Semeliškių miestelio bendruomenei. Ši erdvė bus pritaikyta įvairioms veikloms.


Nijolė Ustilienė