SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

KALĖDINIS KARNAVALAS

Išvyka į Molėtus
   Tikriausiai nesuklysiu pasakęs, kad labiausiai laukiamos šventės yra šv. Kalėdos ir Naujųjų metų sutikimas. Šių švenčių laukia ne tik mažieji, bet ir suaugusieji. Juk kiekvienas tikisi, kad ateinantys metai bus geresni, atneš kažką naujo.
   Šių švenčių labai laukė ir Semeliškių gimnazija. Ta proga gruodžio 23 dieną vyko Kalėdinis karnavalas. Jį organizavo vienuoliktos klasės mokiniai. Karnavalo tema – „Adomas ir Ieva įvairiose gyvenimiškose situacijose.“ Ją reikėjo atskleisti naudojant vaidybinių filmų žanrus: nuo komedijos iki fantastikos bei trilerio. Kiekviena klasė turėjo savo temą ir stengėsi kuo išradingiau ją atskleisti bei parodyti Kalėdų seneliui, ką sugeba.
   Penktos klasės mokiniai suvaidino, kaip Adomas ir Ieva patenka į ligoninę, bėga nuo virusų ir išsigelbėja pasiskiepydami. Šeštokai sukūrė filmuką-komediją, kaip Adomas ir Ieva negali sugrįžti iš atostogų namo, kadangi gerai papramogavę negalėjo sukrapštyti pinigų bilietams.
   Septintokų Adomas ir Ieva patiria įvairių nuotykių parduotuvėje, o aštuntokų vaidinimas – tikras trileris - jų Adomo ir Ievos laisvalaikis baigiasi susišaudymu.
   Devintokų suvaidintame Adomo ir Ievos vakarėlyje netrūko ir meilės prisiekinėjimo, ir neištikimybės scenų. Dešimtokų vaidinimas vyko bendrabutyje. Buvo nemažai siaubo scenų – pasirodė net vienaragis.
   Dvyliktokai parodė melodramą - Adomo ir Ievos meilės istoriją universitete. Pagaliau visų žvilgsniai nukrypo į scenoje demonstruojamą „dokumentinį“ filmą. Vyko mokytojų tarybos posėdis, kuriame buvo svarstomas mokinys Adomas. Mokytojai su humoru parodė savo santykius su mokiniais, jų tėvais.
   Karnavalui baigiantis, visi traukė Sauliaus Prūsaičio dainą ,,Su Naujais“.
   Kiekviena klasė gavo iš Kalėdų senelio dovanų, taip pat atskirai buvo pažymėti patys kūrybingiausi mokiniai. Jie gavo atminimo dovanėles.
   Gimnazijos direktorė A.Dzikevičienė pasidžiaugė vienuoliktokų puikiais gebėjimais suorganizuoti tokį puikų renginį. Palinkėjo visiems džiaugsmingų ir sveikų švenčių, taip pat gerai praleisti Žiemos atostogas.


Povilas Liperskis