SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA

PRADŽIA
MOKYKLA
ADMINISTRACIJA
PASLAUGOS
PASIEKIMAI
PEDAGOGAI
VEIKLA
KONTAKTAI
GALERIJA

Kalėdų belaukiant

Išvyka į Molėtus
    Šventinis laikotarpis Semeliškių gimnazijos jaunųjų miško bičiulių neformaliojo ugdymo grupei, vadovaujamai mokytojos Snieguolės Klimovičienės, buvo kupinas įspūdžių ir renginių. Jaunieji miško bičiuliai įsitraukė ne tik į mokyklos veiklą, bet aktyviai dalyvavo ir visuomeniniuose renginiuose.
   Semeliškių gimnazijoje vyko tradicinė kalėdinių puokščių ir darbelių paroda "Kalėdų belaukiant", kurioje dalyvavo neformaliojo ugdymo grupė JMB ,,Geniukai'' (vadovė Snieguolė Klimovičienė), ,,Bitutė'' ( vadovė Janė Rusakovienė), ,, Darbštuolių būrelis''(vadovė Daiva Šareikienė), ,,Ką akys pamatys, tą rankos padarys''(vadovė Irutė Rulevičienė), ,, Nepaprasti darbeliai'' (vadovė Vaita Vitkauskaitė), ,,Gamtos mylėtojai'' (vadovė Asta Dzikevičienė), ,, Spalvos''(vadovė Eglė Matonienė). Taip pat puokščių parodoje dalyvavo ir mamos: Jolita Lėlienė, Snieguolė Kazakevičienė, Vida Malakauskienė, pirmokų mamos. Parodą galėjo pamatyti Semeliškių miestelio gyventojai, gimnazijos bendruomenė, svečiai.
   Gruodžio 16 dieną Trakų miškų urėdijoje vyko tradicinė jaunųjų miško bičiulių ,,Žiemos puokščių'' paroda. Joje dalyvavo Trakų urėdijos globojami jaunųjų miško bičiulių būreliai, jų vadovai bei Trakų miškų urėdijos darbuotojai. Joje buvo eksponuojamos įvairios puokštės, floristinės kompozicijos. Darbai buvo pagaminti iš pačių įvairiausių gamtinių medžiagų ir šventinių dekoracijų.
    Susirinkusius šventės svečius bei dalyvius pasveikino Trakų miškų urėdijos urėdas Vygantas Mierkis. Renginį vedė ryšių su visuomene specialistė Auksė Komičienė. Vedėja pristatė renginio programą, supažindino su Trakų miškų urėdijos, Jaunųjų miško bičiulių būrelių veikla. Smagų šventinį pasirodymą žiūrovams parengė jaunieji miško tuntukai iš Trakų lopšelio-darželio „Ežerėlis". Grinčo ir Snieguolės personažai linksmino visus susirinkusius, su vaikais žaidė įvairius žaidimus, šoko.
   Po visų pasirodymų laukė puokščių parodos dalyvių apdovanojimai. Semeliškių gimnazijos JMB neformaliojo ugdymo grupė ,,Geniukai'' taip pat neliko be prizų. 6 klasės mokinės Simona Vėželytė ir Ernesta Marcinkevičiūtė už krepšelį ,,Miško kraitė'' pelnė pirmąją vietą, 10 klasės mokinės Beatričė Ustilaitė, Rūta Žukauskaitė ir Agnė Beizaraitė už darbelius buvo apdovanotos padėkos raštais ir dovanėlėmis.
   Dėkojame Semeliškių gimnazijos direktorei I.Adomėnienei už paramą, organizuojant kalėdinių puokščių parodą ir įmonės UAB "Lukritma" direktoriui M.Kameneckui už saldžias dovanėles parodos dalyviams.

Parengė Beatričė Ustilaitė