SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Brandos atestatų įteikimas Semeliškių gimnazijoje

Išvyka į Molėtus
   Pasaulis tapo kitoks. Kitoks laikas, kitokia vasara, kitokios atostogos... Nubrėžta laiko riba - ,,PRIEŠ“ ir ,,PO“. Įvairūs išbandymai ir nauji iššūkiai laukė ir abiturientų: nuotolinis mokymas, nežinomybė, egzaminų baimė. Tačiau viskas liko praeityje ir atėjo metas rinktis naują gyvenimo kelią.
   Rugpjūčio 12-ąją į Semeliškių gimnazijos Brandos atestatų šventę rinkosi tėvai, mokytojai, svečiai. Visi džiaugėsi gyvu bendravimu ir laukė automobiliais atvykstančių abiturientų. Šiais metais brandos atestatai buvo įteikti VI gimnazijos laidos abiturientams. Šventę organizavo vienuoliktos klasės mokiniai, vadovaujami klasės vadovės Snieguolės Klimovičienės.
   Sugiedojus gimnazijos himną, prasmingos šventės proga susirinkusiuosius pasveikino gimnazijos direktorė Asta Dzikevičienė. Pedagogų tarybos posėdžio sekretorė Jolita Lėlienė pristatė įsakymą “Dėl brandos atestatų išdavimo”, o gimnazijos direktorė abiturientams įteikė svarbius dokumentus- brandos atestatus. Į šventę atvyko Elektrėnų savivaldybės administracijos atstovai: administracijos direktoriaus pavaduotoja Inga Kartenienė, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja Ramunė Veronika Sadauskienė, vyriausioji specialistė Giedrė Ignatavičienė. Svečių vardu sveikinimo žodį tarė ir sėkmės linkėjo Elektrėnų savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Inga Kartenienė. Klasės vadovė Jolita Lėlienė, braukdama džiaugsmo ir liūdesio ašaras, savo pirmajai auklėtinių laidai dovanojo brandos vaisių simbolius- tvirtus ir įvairiaspalvius marmuro obuolius. Tėvelių vardu sveikinimo žodį tarė Nijolė Ustilienė. Kiekvienam jaunuoliui ji įteikė surištą žolynų puokštelę ir linkėjo saulakio ryškumo, rykštenės mokėjimo prisitaikyti prie aplinkos, mėtų ramybės, smilgų paprastumo, ąžuolo stiprybės, puikaus naujų darbų ir žinių derliaus. Abiturientų padėkos žodžiai ir gėlių žiedai buvo skirti mokytojams už suteiktas žinias, kantrybę, klasės vadovei- už rūpestį, neužmirštamus prisiminimus ir puikiai praleistą laiką. Šventės metu skambėjo muzikos kūriniai, kuriuos dovanojo 5 klasės mokinė Alvita Nastulevičiūtė, 8 klasės mokinė Livija Klimovičiūtė ir 9 klasės mokinė Miglė Bartasevičiūtė.
   Renginio pabaigoje šventės dalyviai išskubėjo į gimnazijos kiemą. Visų žvilgsniai nukrypo į dangų ir akimis lydėjo abiturientų norus, svajones, linkėjimus, balionais kylančius į dangų. Prasmingo skrydžio, mieli abiturientai! Telydi Jus sėkmė naujame pasirinkimų kelyje!

Snieguolė Klimovičienė