SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Kelionė į "Gervių lizdą", edukacija "Plastiko kelias"

Išvyka į Molėtus
   Net du autobusiukai spalio 17-osios rytą, pripildyti klegančių penktokų, rimtesnių šeštokų ir visai rimtų septintokų, pajudėjo į "kaimynystėje" esančią stebuklingą vietą - Gervių lizdą. Dauguma nekantravo pasimatyti su Tik-Tok`o žvaigžde Eksperte Birute ir jos vedama edukacija "Plastiko kelias".
   Gervių lizdas pakerėjo kiekvieną: įspūdingais pastatais bei jų pavadinimais, 4000 ten augančių ąžuoliukų, pasipuošusia GAJA, Birutės šmaišktumu, kūrybiškumu ir idėjomis.
   Išklausėme paskaitos apie gamtos taršą, apie plastiko rūšis ir apie akciją "Kamštelių vajus". Pažadėjome ir mes joje dalyvauti.
   Ar žinojote, kad žmonės plastiką naudoja tik 60 metų, o tarša ir žala žemei padaryta begalinė. Mes, kiekvienas, kaip skruzdėliukas, turėtume savo indėliu gelbėti mūsų ŽEMĘ savo mažais darbais.
   Angelų name susipažinome su instrumentais, kurie gaminami iš gamtos gėrybių (moliūgai, kokosai, kruopos ir t.t.). Sužinojome, kad garsas yra vibracija. O pabaigai raminomės gongų garsuose.
   Dovanų gavome laimės ąžuoliuką ir mes!!! Bus indėlis lauko klasei.
   Pasivaišinę arbata, skaniais sumuštiniais, kupini įspūdžių, grįžome namo, žadėdami dar kartą atvykti į kitą edukaciją "Nuo gilės iki Ąžuolo".


Mokytojos D. Kurienė ir S. Klimovičienė