SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA

PRADŽIA
MOKYKLA
ADMINISTRACIJA
PASLAUGOS
PASIEKIMAI
PEDAGOGAI
VEIKLA
KONTAKTAI
GALERIJA

Puoškime aplinką kartu!

Išvyka į Molėtus
   Prieškalėdinis laikotarpis – kūrybinių idėjų, gerų ir gražių darbų, metas. Puošiame aplinką, kurioje gyvename, kuriame kasdienius, paprastus stebuklus. Semeliškių gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Asta Dzikevičienė organizavo kūrybinę edukaciją, kartu su bendruomene kūrė jaukią, kalėdinę nuotaiką.
   Ir mažiausieji Semeliškių gimnazijos pirmokai, ir didžiausieji dvyliktokai bei jų mokytojai dalyvavo kūrybinėje edukacijoje „Kalėdinės eglutės žaislų gaminimas“. Kartu su mokiniais kalėdinius žaislus kūrė pradinių klasių mokytojos Daiva Šareikienė, Janė Rusakovienė, Irutė Rulevičienė, Vaita Vitkauskaitė, technologijų mokytojos Meilutė Rašimienė, Eglė Matonienė, Snieguolė Klimovičienė. Pasitelkę fantaziją, naujas idėjas, naudodami skirtingas medžiagas, edukacijos dalyviai kūrė nuotaikingus, įvairiaspalvius burbulus, juos dekoravo gamtinėmis medžiagomis.
   Gruodžio 9 d. vyko akcija „Papuošk eglutę gimnazijos kieme“. Savo rankomis sukurtais kalėdiniais žaisliukais mokiniai puošė eglę, augančią vidiniame gimnazijos kieme. Nuo gruodžio pradžios mokinių papuošta eglė džiugina ne tik gimnazijos bendruomenę, bet ir atvykstančius svečius.
   Adventas sutelkia susikaupimui, per Šv. Kalėdas visi laukia stebuklų ir dovanų. Bet didžiausia dovana mums –bendravimas vienas su kitu, šilti ir draugiški tarpusavio santykiai, jauki, mus supanti aplinka. Juk visa tai priklauso nuo mūsų pačių. Tad puoškime aplinką kartu!


Semeliškių gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Asta Dzikevičienė