SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

„DRUGELIŲ PIEVA“ SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJOJE

Išvyka į Molėtus
   Palydėjęs rugsėjį, spalis džiugina vasaros saule, giedra, puikiais orais ir žydinčiais gėlynais. Gėlių žiedynuose skrajoja margaspalviai drugeliai, įvairūs vabzdžiai. Jeigu ne šalta ryto rasa, tirštos rūko ūkanos, trumpėjančios dienos galima būtų pamanyti, jog vasara pamiršo rudeniui perduoti metų laikų estafetę... Pamiršo, tai pamiršo...
   Ėmė ir atskrido didžiuliai margaspalviai drugiai į Semeliškių gimnazijos vidinį kiemą. Nutūpė ir nuo rugsėjo 28 d. džiugino Semeliškių miestelio bendruomenę.
   Kasmetinės rudens gėrybių parodos iniciatorė ir organizatorė – direktorė Asta Dzikevičienė paskelbė šių metų temą- ,,Drugelių pieva“. Parodos dalyviams nestigo originalių idėjų, išradingumo. Ir patys mažiausieji priešmokyklinės grupės vaikučiai, ir pradinių, ir vyresniųjų klasių mokiniai, ir gimnazijos abiturientai kūrė pačius įvairiausius rudens gėrybių kūrinius. Iš spalvingų jurginų, serenčių, raudonšonių obuolių, moliūgų, cukinijų, kaštonų, dumplainių, kankorėžių, smilgų, javų grūdų buvo sudėlioti gražūs, didžiuliai drugiai. Jie priminė vasaros laiką, nerūpestingą vaikystę.
   Smagu, kad ši paroda jau tapo gimnazijos tradicija, yra laukiama, mėgstama ir džiugina visus Semeliškių miestelio bendruomenės narius. Ačiū dalyviams už aktyvų dalyvavimą, kūrybiškumą!

Semeliškių gimnazijos direktorė Asta Dzikevičienė