SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

„DERLIAUS KRAITĖ“ SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJOJE

Išvyka į Molėtus
   Ruduo keliauja, nešdamas turtingą derliaus kraitę, pripildytą obuolių, kriaušių, vynuogių, žydinčių, šalnų dar nepakąstų gėlių žiedų. Neįprastos rudens gėlės pražydo ir Semeliškių gimnazijoje.
   Rugsėjo 26 d. Semeliškių gimnazijos mokiniai, jų tėveliai ir mokytojai skubėjo į mokyklą, nešini pilnais krepšiais rudens gėrybių.
   Kasmetinės parodos iniciatorė ir organizatorė – l. e. direktoriaus pareigas pavaduotoja ugdymui Asta Dzikevičienė sukvietė visus į vidinį gimnazijos kiemą. Sugužėjo nuo pačių mažiausių priešmokyklinės grupės vaikučių iki pačių didžiausių gimnazijos abiturientų. Ir kiemas pražydo gražiausiais rudens gėlių žiedais, sukurtais iš įvairiaspalvių jurginų, serenčių, raudonšonių obuolių, mėlynųjų vynuogių, burokų, moliūgų, cukinijų, kaštonų , gilių, kankorėžių, grūdų. Parodos dalyviams nestigo originalių idėjų ir išradingumo.
   Gėles kūrė priešmokyklinės grupės vaikai su vadove Gerda Kasparavičiene, pirmokai, antrokai, trečiokai, ketvirtokai bei jų mokytojos Irutė Rulevičienė, Vaita Vitkauskaitė, Daiva Šareikienė, Janė Rusakovienė ir šaunūs, kūrybingi tėveliai.
   Vyresniųjų klasių mokiniai ir klasių vadovai Teresa Seržantovič, Edita Valatkienė, Eglė Matonienė, Povilas Liperskis, Nijolė Ustilienė, Snieguolė Klimovičienė, Ona Bukinienė tapo gėlių kūrėjais, kuriančiais gražią aplinką, gerą nuotaiką, bendrystės džiaugsmą.
   Smagu, kad ši paroda yra laukiama, mėgstama ir vienija, džiugina Semeliškių gimnazijos, miestelio bendruomenės narius. Dalyviai apdovanoti padėkos raštais ir nuolatinio rėmėjo UAB „Elektros pasaulis“ direktoriaus V. Dzikevičiaus įsteigtomis saldžiomis dovanomis. Ačiū dalyviams už aktyvų dalyvavimą.

Asta Dzikevičienė Semeliškių gimnazijos l. e. direktoriaus pareigas pavaduotoja ugdymui