SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA

PRADŽIA
MOKYKLA
ADMINISTRACIJA
PASLAUGOS
PASIEKIMAI
PEDAGOGAI
VEIKLA
KONTAKTAI
GALERIJA

„DERLIAUS KRAITĖ“

Išvyka į Molėtus
   Rugsėjo 22-osios dienos rytą, Semeliškių gimnazijos mokiniai ir mokytojai skubėjo į klases, nešini pilnais krepšiais rudens gėrybių (bulvių, morkų, burokėlių, obuolių, moliūgų) ir pilnais glėbiais margaspalvių rudens gėlių. Saulėtą popietę gimnazijos vidiniame kiemelyje iš jų kūrė išradingas kompozicijas.
   Pirmokai, vadovaujami D. Šareikienės iš obuolių ir dekoratyvinių moliūgėlių sudėliojo ilgakojį „Vabalą“, antrokai su klasės vadove J. Rusakoviene - margaspalvę „Gėlę“. Trečiokai kartu su I. Rulevičiene iš obuolių ir medžių lapų kūrė rudeninį „Lapą“, ketvirtokai, vadovaujami V. Vitkauskaitės, saulės gėlę –„Saulėgrąžą“. Penktokai, vadovaujami E. Matonienės, pavaizdavo „Moliūgą“ su pasakos „Pelenė“ herojais. Šeštokai, vadovaujami P. Liperskio, burokais ir kitomis gėrybėmis papuošė raudonskruostį „Obuolį“, septintokai kartu su klasės vadove N. Ustiliene - prisirpusią „Kriaušę“. Aštuntokai ir klasės vadovė S. Klimovičienė sukūrė gražuolę „Sraigę“, devintokai ir klasės vadovė J. Lėlienė - margaspalvį „Drugelį“. Dešimtokai su klasės vadove O. Bukiniene ir pavaduotoja ugdymui A. Dzikevičiene dėliojo pagrindinį ,,Derliaus kraitės“ parodos akcentą. Tai buvo tapytojo Rudens įvairiausių rudens gėrybių ir margaspalvių žiedų „Rudens paletė“. Vienuoliktokai su G. Arlauskiene - „Voratinklį“, dvyliktokai su A. Laurynaitiene grybų karalių – „Baravyką“.
   Visą savaitę mokinių darbais džiaugėsi Semeliškių gimnazijos ir miestelio bendruomenės nariai. Tradicinę, kiekvienais metais vykstančią rudens gėrybių parodą organizavo pavaduotoja ugdymui A. Dzikevičienė. Visi dalyviai buvo apdovanoti padėkos raštais ir nuolatinio rėmėjo UAB „Elektros pasaulis“ direktoriaus V. Dzikevičiaus įsteigtomis saldžiomis dovanomis.
   Dėkojame visiems dalyviams už aktyvumą, išradingumą, kūrybiškumą, gražias idėjas.


Elektrėnų sav. Semeliškių gimnazijos pavaduotoja ugdymui A. Dzikevičienė