SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA

PRADŽIA
MOKYKLA
ADMINISTRACIJA
PASLAUGOS
PASIEKIMAI
PEDAGOGAI
VEIKLA
KONTAKTAI
GALERIJA

AKCIJA ,,DAROM“

Išvyka į Molėtus
   Balandžio 24-osios vėjas gairino ne tik akcijos ,,Darom“ dalyvių veidus, bet ir po laukus, miškų pakraščius, pakeles nešiojo popieriaus, plastiko šiukšles. O šiukšlių šiemet užderėjo gausiai!
   Tuo įsitikino Jagelonių, Semeliškių girininkijos girininkas Vytautas Dirsė kartu su jaunaisiais miško bičiuliais, Semeliškių gimnazijos mokiniais, dalyvavę miškų tvarkymo akcijoje. Buvo tvarkomos Budilių, Dergionių miškų pakelės, Semeliškių masinių žydų žudynių kapavietė.
   Akcijoje dalyvavo jaunųjų miško bičiulių būrelio ilgametė vadovė Snieguolė Klimovičienė, mokytoja Nijolė Ustilienė, 9-os klasės mokiniai Gabrielius Bielskis, Adomas Kazakevičius, Liutauras Makarevičius, Kęstutis Dzetlauskas, 6 – os klasės mokiniai Karolis Čirvinskas, Deividas Rulevičius, 5- os klasės mokiniai Vigailė Malakauskaitė, Gabrielė Našlenytė, Arnas Liudvinavičius, Deividas Montvila, Lukas Kasciukevičius, Rokas Nastulevičius, Eugenijus Žilionis, Aldas Dzetlauskas, Karolis Nenortas, Danielius Mikalkevičius, Saulius Petrusevičius.
   Šiemet Dergionių miško atkarpa tapo automobilių detalių sąvartynu. Įvairios automobilių, plastiko detalės, buitinės atliekos buvo išmestos ne tik pakelėse, bet ir miško teritorijoje. Baigus darbą, visus džiugino sutvarkyti miškų plotai ir saldžios girininko vaišės.
   Už bendradarbiavimą jaunieji miško bičiuliai dėkoja seniūnui Arūnui Kanapeckui, girininkui Vytautui Dirsei, direktorei Irenai Adomėnienei, pavaduotojai ugdymui Onai Bukinienei.

Parengė Nijolė Ustilienė