SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Aukštųjų mokyklų mugė

Išvyka į Molėtus
   Sausio 19-tąją, Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyko jau tradicija tapęs karjeros renginys – 20-oji „Aukštųjų mokyklų mugė“, kurioje dalyvavo ir mūsų gimnazijos vyresniųjų klasių mokiniai. Mugės centre – patarimai karjerai ir aukštųjų mokyklų naujienos.
   Renginyje netrūko aktualių pranešimų ir praktinių seminarų – tam, kad būsimieji studentai gautų ne tik visą svarbią informaciją apie stojimą į aukštąsias mokyklas ir studijas, bet ir iš pirmų lūpų išgirstų motyvuojančius pranešimus: apie gyvenimą studijų metais ir ambicijas būti geriausiais, sėkmės istorijas įgyvendinus iš pirmo žvilgsnio neįmanomus projektus, kūrybingumą ir tikruosius profesijų užkulisius. Mugės lankytojams aukštųjų mokyklų stenduose nestigo ne tik informacinių leidinių apie stojimą ir studijas, bet ir itin naudingų patarimų ateities profesinio kelio, karjeros, darbo rinkos klausimais.
   Smagu, kad po „Aukštųjų mokyklų mugės“ kai kurie mokiniai rado atsakymus į rūpimus klausimus, susijusius su būsimomis studijomis ar karjeros kelių pasirinkimo galimybėmis.


Karjeros specialistė Asta Arbačiauskaitė - Dijokienė