SEMELIŠKIŲ GIMNAZIJA
Trakų g. 73, Semeliškės, Elektrėnų sav.; į.k. 190664977; semeliskes@gmail.com; tel (8 528) 32 537

PRADŽIA
STRUKTŪRA IR KONTAKTAI
ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
KORUPSIJOS PREVENCIJA
VEIKLOS SRITYS
GALERIJA
Neįgaliems

Rudenėlio šventė Pastrėvio skyriuje

Išvyka į Molėtus
Vos ruduo tik prasidėjo,
Dėdė Derlius atdundėjo.
Obuolių pilni maišai,
Džiaugiamės visi labai...

   Spalio mėn. 9 -13 dienomis, Semeliškių gimnazijos Pastrėvio skyriuje vyko šeimų derliaus darbelių paroda, kurioje puikavosi vaikų kartu su tėveliais pagaminti darbeliai. Savo darbelių gaminimo procesą tėveliai fiksavo nuotraukose ir siuntė į grupės galeriją, kur smagiai aptarinėjo veiklos įspūdžius.
   Spalio 10-ąją vaikučiai su mokytojomis dalyvavo renginyje „Mano Rudenėlis“. Vaikai su mokytojomis Viktorija Juknevičiene ir Laura Apanavičiene aptarė parodos darbelius. Mažieji kūrėjai pasakojo iš kokių daržovių ir vaisių pagaminti jų darbeliai, ar juos kūrė patys ar padėjo tėveliai. Vyresnieji dalyvavo mįslių konkurse apie daržoves ir vaisius, o teisingai atsakiusieji pasipuošė derliaus karūnomis.
   Grįžę į grupes, visi vaikai vaišinosi mokytojo padėjėjų Jolitos Apanavičienės ir Almos Ramonienės paruoštais vaisiais. Vaikai išvardino kokių vaisių buvo paruošta ant stalo, papasakojo, kokius vaisius mėgsta, o kokių nelabai. Patys bandė ant medinių iešmelių pasigaminti įvairių vaisių vėrinuką. Po vaišių vaikai mokytojos ir mokytojų padėjėjos susirinko mokyklos fojė, kur visi kartu šoko ir dainavo. Skambėjo linksmos dainelės, kurias akordeonu atliko mokytoja Jadvyga Strasevičienė, visi aktyviai dalyvavo smagioje rungtyje „bulvių krepšinis“.
   Džiaugsmingas renginio akimirkas įamžino mokytoja Laura ir pasidalino jomis su tėveliais.


Mokytoja Laura Apanavičienė